logo

Plaça Germanes Mas, 2

12192 Vilafamés (Castelló)

633820156

larocavilafames@gmail.com

logo

L’ A.C. La Roca Celebra la festa dels Músics. Santa Cecília.

Es  van organitzar diferents activitats al voltant de la festivitat de Santa Cecília, el públic de Vilafamés va gaudir d’un concert extraordinari de la rondalla clàssica l’Ullastrar, dirigida pel mestre Tomàs Fabregat, i de la banda de música La Lira, dirigida per la batuta de José Muñoz. L’orquestra de plectre va interpretar peces clàssiques i contemporànies de les quals va destacar la melodia procedent de la pel·lícula “La Misió”, Grabiel’s Oboe’ d’Eric Morricone, amb la intervenció de la saxo solista Maria Rubio Bernat que va arrancar molts aplaudiments del públic. En la segona part del concert, la banda de música va fer gala del potencial sonor amb la interpretació de quatre peces, de les quals cal destacar ‘Robin Hood’ de Michael Kamen.

 

 

 

 

 

 

La banda de música La Lira de l’Associació Cultural La Roca ha commemorat la festa de Santa Cecília amb la incorporació de nou joves músics. En aquests moments, la plantilla de la banda de Vilafamés arriba als 70 músics, la més nombrosa que mai ha tingut durant els 135 anys d’història.

Les noves incorporacions són Núria Castillo​,​ Aida Ibáñez​, ​Aleix Ibáñez​, ​Celeste Limiñana​, ​Clara Trilles​, ​Xavi Pachés​, ​Daniel Gómez​, ​Andreu Miralles​ i ​Albert Valls, tots procedents de l’Escola de Música de la Roca, El president de la societat musical, Martín Llorens, va lliurar una distinció a cadascun dels músics novells en el acte que es va desenvolupar al pavelló municipal.

      

 

 

 

 

 

 

 

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats