logo

Plaça Germanes Mas, 2

12192 Vilafamés (Castelló)

696486553

escolademusica@larocavilafames.com

Pre - matricula't

Estem realitzant millores a la pàgina. En breu, es podrà realitzar la matricula on-line.

Pots realitzar la pre-matricula al formulari

logo

Rondalla Clàssica “L’Ullastrar”

L’any 1983 naix la Rondalla Clàssica L’ullsatrar dintre les l’Associació Cultural Eixarment, amb il·lusió de la seua junta directiva presidida per Angels Mariscal, la qual complint la vella aspiració de recuperar els balls típics de Vilafamés, va començar a organitzar classes de dansa i classes d’instruments de corda.

El grup es presenta per primera vegada al públic a la Plaça de la Font del nostre poble, el 13 d’agost de 1984 amb un repertori reduït pel que fa als balls típics de Vilafamés. Però en l’especte musical aquesta tasca resulta molt exitosa, tant en l’aprenentatge com en la bona interpretació i la varietat de les peces que composen el seu repertori.

La Rondalla L’Ullastrar actuava a soles en concert o bé acompanyava al grup de danses fins l’any 1987 quan aquest desaparegué. Des d’aleshores actúa en concerts i s’adapten cançons de música religiosa per interpretar-les en cerimònies religioses i així augmentar el nombre d’actuacions.

Després de la disolució de l’Associació cultural Eixarment, en gener de 1990 va passar a formar part de l’Associació Cultural La Roca. Durant aquest anys ha oscil·lat el seu nombre de membres, actualment té 15 músics, tots dills de Vilafamés, així com el seu mestre director en Tomàs Fabregat Mallasén la qui li agraïm especialment el seu esforç i dedicació durant aquests 25 anys.